tirsdag 30. desember 2008

Juleglede

Det er mye som gir stor glede i jula. For meg har nok det viktigste vært rolige dager, med tid til å sitte i sofakroken og fundere og filosofere over ei underlig bok; Fortellernes marked av Gert Nygårdshaug. Godt skrevet og med en fantastisk historie som nok går en smule på tvers av mi egen tru. Men tåler den ikke såpass får jeg kanskje se meg om etter noe annet å gjøre.... (Trur ikke det blir aktuelt ;))

Men for de andre var det nok den store julekvelden som gav størst uttelling. Og da snakker vi om de yngste i familien. Selv om jeg sto klar med kamera og trykka villt på utløseren var det egentlig bare ett blinkskudd. Og det måtte scrappes.
Frøkna fikk cajonito. Et trommeinstrument som lager en nydelig lyd. Egentlig er den fra sydligere himmelstrøk, men kan godt brukes i nord også.
Hjerte-stemplene jeg fikk av Heidi fikk en omgang med Sepia accents og blei klipt ut.
Og så måtte jeg jo prøve meg på noe eget. Stansa ut to blomster i ulike størrelser og to forskjellige papir med Revolutionmaskinen. Skar opp midten og festa flikene med brads. Juletreet hang i utgangspunktet løst, men så kom jeg på å bruke Dimesional gloss der også. Dermed sitter det fast og effekten blei slett ikke verst.
Veldig morro å scrappe litt igjen.

3 kommentarer:

Rosa sa...

Ei aldeles nydeleg side - og det biletet er absolutt i "priceless"-kategorien! Så fint det var både med hjerter og med blomster-juletre-dekor :) Håpar de får ei god nyårshelg

stor klem

Hege-Annie Simonsen sa...

Oi, så utrolig flott og herlig side! Gleden er tydelig!!!
Flotte detaljer! :o)

Ønsker deg en flott nyttårsaften og et godt, nytt og kreativt år i 2009! Klem

Ann Hedvig sa...

Godt Nytt År!

Ser ut som dere har kost dere i nyttårshelgen.

Stilig LO du har lage, likte veldig godt detaljene dine, spesiellt da blomsten :o)