søndag 7. desember 2008

Time flyes...

Det er en heller velbrukt klisje. Men det hindrer jo ikke sannheten i den. Dagene raser av gårde og det har blitt heller lite tid til å sose rundt i blogverdenen. Altså på tide med oppdateringer.
Likevel. Tida har ikke gått sånn fra meg at jeg trur det har blitt 2009. Dette bildet tok jeg natt til 30. november, midt på Vangen. Vi arrangerte LysVaken for 72 flotte 11-åringer. Hadde en aldeles strålende kveld som vi avslutta med fyrverkeri. Joda, alt i beste forståelse med brannvesen og politi.
Dagen etter var det å komme seg ut av dyna og sette kursen mot Bergen og avskjed med Ole-biskop. Og jammen fikk jeg være med på mottakelse i Håkonshallen. I kjole fra Fretex og høge heler hadde jeg en kjempekoslig dag. Hadde ikke trudd det kunne bli så kjekt - i alle fall ikke etter den fantastiske lørdagskvelden. Men det blei det. Den helga får ei høy stjerne hos meg. Dere ser den midt i einerbusken over her :)
Og så har uka gått, med både det ene og det andre oppdraget. Nå er det advent og jul som står i hue på oss, både på jobben og heime. Denne helga har vi besøk av mormor og morfar. Kjempekoselig med besøk og sammenlig har vi vært produktive i tillegg. Tre kakeslag har funnet plass i boksene sine. Det er jeg skikkelig glad for.

Så tenner vi to lys i kveld. To lys for håp og glede.

Ønsker deg som kikker innom ei god uke.

En annen dag skal jeg vise fram noe av det som er produsert den siste tida. Noe har blitt festa til minnebrikka.

2 kommentarer:

Rosa sa...

Travelt ja, det kan eg skrive under på :) Men me likar det jo òg, ikkje sant?

Høyrdest kosleg ut med førjolsbesøk og bakst.
Og nydelege bilder, som vert ekstra fine med slik omraming.

1001 natt er vel verd eit besøk ;)

oheidia sa...

Du er kjempegod til å ta bilder og den helga hørtes veldig koselig ut! Litt stas med fest og så heldig du er som fant deg kjole på Fretex. En annen venninde av meg finner stadig vekk kjoler på fretex og har blitt kåret til den mest velkledde på julebord en gang. Det er jo kjempemorsomt når man danker ut alle de andre kjolene som sikkert har kostet litt (i hvert fall bruker noen masse penger på julebordantrekk!).

Gleder meg til å se hva du produserer også. Jeg må liksom innom bloggen din og jeg blir inspirert hele tiden. håper jeg kommer meg inn i en kreativ fase igjen. Har blitt litt stille på den fronten i det siste hos meg!

vel, vel - slikt skjer :=)