onsdag 14. januar 2009

Så til de grader, også

Sammenligna med de siste månedene av 2008 har scrappinga virkelig tatt av her. Dette er skikkelig morro. Håper det varer ved lenge.

I går gikk jeg løs på noen sommerbilder som har samla støv på pulten i lengre tid. Og tittelen sa seg selv.


Gutta hadde det aldeles kjempe kjekt med å lage brygge eller hoppeplass i vatnet. Og jeg koste meg med å scrappe. Har falt helt for arkene fra Maja Design. De er så vakre. Øverst til høyre står det: "Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv". Det kan jo være et godt motto for noen og enhver.

I dag blei denne sida til. Plutselig var det rå å trekke ut minsten si første tann. Gjett om han var fornøyd. At den forvandla seg til en 20-kroning litt vel kjapt var han litt tvilende de til. Den skulle jo ha liggi i et glass med vann... Og noen tannfe, det trur han IKKE på. "Det er bare dere som bytter om!"

At jeg alt har fått scrappa bildet er jo bort imot et lite under. Så kjapp er jeg virkelig sjelden. Måtte ta det med en gang. Spesielt kommentaren til minsten måtte settes på papiret: "Ja, ja. Da er det bare å vente på ei voksen tann, da."

Nå blir det antakelig noen tause dager, fra meg. Skal på konfirmanttur og regner ikke med å være kreativ på måter som lar seg vise her.

Ønsker deg noen fine dager.

2 kommentarer:

Gladie sa...

Kjempelekre sider, Rønnaug! Supert oppsett og så rent og pent at dett er en fryd - og så den lille Rønnaug-tøtsjen som gjør det lekent. Herlig!!! :)

Jeg har akkurat skrevet ferdig mail til saksbehandler i Gjensidige. Hun har vert veldig hyggelig så langt, så nå får vi bare se.

God helg til deg og dine :)

Rosa sa...

Du verden, her renn det på med den eine LO'en vakrare enn den andre! Så kjekt :)

Lukke til med utflukta både denne helga og neste - håpar alle får gode opplevingar og kjem like heile heimatt ;)

(Sundag til neste fredag vert eg gubbelaus, og du kan gjette kvar kveldane skal nyttast! Då håpar eg at det vert litt albumsider frå denne kanten òg)

nattaklem