søndag 11. januar 2009

Småpuslerier

Kalenderen sier vinter, men ser vi ut vinduet kan en jammen lure. Der det før i uka var ei aldeles nydelig skiløype er det nå bare is og sørpevann. Og utenom løypa, der ligger graset ganske så grønnt... Kan jo bli forvirra noen og en hver.

Men vi har nå vært oss en tur ut i dag. Kon inn att søkk våte og de fleste av oss tok turen innom dusjen (som om vi ikke hadde fått nok vann...)

I går forlot det meste av julepynten stua og gikk i dvale på loftet. Noen løse deler ser vi jo at vi har glemt, men det får så være.

Og siden det er heller travle tider på jobb de nærmeste ukene har jeg rett og slett fått unna noen bursdagskort.
Dette skulle egentlig vært gitt bort i går, men bursdagen blei utsatt og kortet var ikke ferdig....
Snurringa ser sånn ut på den andre sida. Og til ære for fotografen henger det på tørkesnora :)
Og så regner vi med at det blir enda en bursdag neste helg. Så da måtte det bli et guttekort også.
Kunne godt ha laga flere, men tida strakk ikke helt til. Kanskje jeg skulle lage opp et lite lager. Det hadde ikke vært så dumt.
Etter neste helg har minstemann her i huset også bursdag. Holder på med et aldri så lite prosjekt der også, men det er litt hemmelig enda... :)
Nå er det kveldsmattid og så skal det vel leses en hel masse. Ha ei god uke:)

2 kommentarer:

oheidia sa...

Så fine kort og det ser litt avansert ut å få til det kortet med hull i front! Men, veldig stilig og fint ble resultatet. Jo da, det er lurt å lage opp noen kort slik at man har liggende. Det er ikke det samme å gi kjøpekort etter at man begynte med denne hobbyen. Jeg prøver å lage enkle bursdagskort til Leons venner med bilde av den som har bursdag. I hvertfall tar jeg bilde av alle guttene han inviterer på guttebursdag og da har jeg jo bilde av de andre barna når han skal i bursdag til dem! Til en fotballgutt setter jeg på bilde, qk navn og alder samt qk fotballer på. Det blir supert mottatt uten at jeg bruker timevis på et kort til barnas venner. Men noen får jo litt mer avanserte kort da:=)

Jeg er bedre men litt skjelven i kroppen. Får bare i meg littegrann mat og slik har det vært hele uke. Til morran i dag spiste jeg potetgull med salt til frokost. Det eneste jeg hadde lyst på! Ikke særlig sunt, men men..

Ha en fin uke du også og tusen takk for kommentarer på bloggen min!

Klem Heidi

Rosa sa...

du lagar så vakre kort! ligg alltid eit hestehovud framfor, og er så flink til å lære deg nye teknikkar!

håpar du slepp å sigle på jobb imorgon :)

klem