lørdag 13. februar 2010

Klisje....

Har nett hatt en runde i diverse blogger og fått konstatert at jeg ikke er den eneste: Ukene flyr avgårde! Det går faktisk nesten fortere enn jeg greier å håndtere. Av og til går jeg helt i surr i hva som skjedde denne uka og hva som skjedde neste uke - eller kanskje det faktisk var forrige uke. :)

Har vært ute av huset alle kvelder denne uka. Møter i massevis, både på jobb og i skolesammenheng. Ivrig som jeg er har jeg greid å møte opp til to møter som ikke var... Mandag hadde jeg hørt rykter om FAU-møte. At det ikke kom innkalling var vel ikke noe heft... Møtte en mørklagt skole.

Onsdag skulle jeg på konferransetime med 1. klassingen. Der greide jeg å møte opp fire uker før tida....

Men de andre møtene, de har jeg både vært til stede på og kommet i tide til. PUH!

Neste uke får jeg prøve å holde meg til de møtene som skal være, det blir visst nok av dem.

Dessuten kan jeg bare konstatere at foreløpig har jeg ikke mer enn tre innlegg i bloggen i februar, mot 18 i januar. Likevel, om du ser nøye etter, så ligger jeg godt an til å slå årsrekorden min i innlegg. Jeg har bare hatt 67 innlegg... Til gjengjeld greide jeg nøyaktig samme tallet to år på rad. ;) Bloggmålet mitt i år må være å slå min egen rekord.


Denne alvorlige karen er Robin Hood personlig. Han og hans menn fortalte historia om alt som skjedde i Sherwood-skogen onsdag ettermiddag. Og hele stykket gikk på engelsk. Må innrømme at jeg blei imponert. Klassen består av 7 elever og en lærer. Og den eneste som tulla med replikkene var læreren....

Neste år kommer klassen til være aleine for første gang i løpet av skoletida. Da er de 7.klassinger og gleder seg stort til å ikke ha noen eldre de skal forholde seg til.

Og i morra er det morsdag, valentinsdag og fastelavenssøndag på en gang. Det har vel de færreste unngått å legge merke til. Her i huset gjør vi fint lite ut av sånne dager. Men boller med krem hører med.

Og så har jeg ei greie gående med svigermor. Vanligvis pleier jeg å sørge for at ho får ei rose den dagen, men siden 14. er en søndag blir det ikke levende roser. Papirroser på en tobleroneeske får gjøre nytta.

Nå tar jeg kvelden. Her skal bakes pizza og minsten gleder seg veldig til å være med å "pynte" den... :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

hi hi, du er god Rønnaug...... :) det er travle tider, og litt for mange møter forstår eg... Ja 6. klasse var veldig flinke, also.... Kosa deg med bollar og krem imorgo. Eg skal på jobb, så det blir nok der eg får bollar servert (eh.. må nok lage dei fyrst..) forsatt go helg!!! irene

Rosa sa...

haha, du har då vel nok å gjere om ikkje du skal dikte opp møtetider? ;)

Tenkjer svigermora vert minst like glad for papirrosene. God baking! :)

Ingunn sa...

Måtte le - vi var to som skulle på møte da det ikke var. Heldigvis stoppa noen meg. Forresten er det ei kjekk side du har. Gleder meg til videre innlegg.