søndag 14. februar 2010

Nammmmm....

Den store bollesøndagen er nesten over og vi har kost oss med alt som hører til. Frokosten besto av dette brødet. Bakt etter inspirasjon i Bedre Gardsdrift. Gubben viste meg et bilde i går og jeg greide ikke la være. Skulle jo lage pizza til kvelden, så da var det bare å bruke litt mer mjøl...

Etter frokost bar det ned i bygda til dagens skirenn i Bømoen. De to største ungene var godt fornøyde etter løpet og alle satte stor pris på diverse godsaker i kafeen.

Middagen blei behørlig inntatt sammen med farmor og desserten var boller med krem og jordbærsyltetøy. Kan ikke si annet enn at vi har hatt mye godt på bordet i dag.

Nå sitter eldstemann i godstolen og hører på Harry Potter, trur det er den fjerde CD'en han hører i dag... De to yngste har funnet senga. Forhåpentligvis sover de om ikke alt for lenge. Jeg har i alle fall gjort mitt for at så skal skje. Både lest og sunget. I følge gubben har jeg stemmebånd av lær... Det er ikke få sider som skal leses om kveldene. "Bare litt til, mor! Det er sååååå spennende!!!"

Men som sagt, nå er det kveld for de to. I morra er det ny uke og nye muligheter. Er redd det blir nesten like travelt, men jeg skal i alle fall ikke møte opp på møter som ikke er! Og kanskje jeg får litt mer tid i lag med ungene. De to siste nettene har minsten sovet med ullgenseren min over hodet.... Kanskje jeg bør ta et hint...

Ha ei god uke, og ikke glem å bruke tid med de du er glad i!

2 kommentarer:

Bodil sa...

Det brødet så godt ut,mmmm.
Det med lesing på sengekanten er vel velkjent for de fleste. Bare litt til a, synes jeg hører ekkoet ennå :)
Ha en fin kveld og en fin uke også.

Rosa sa...

For eit fint brød! nesten synd å ete det, men det ville jo vere bortkasta å la vere òg ;)

lesing og synging må til, og sjølv om eg er heime dei fleste kveldar har eg ei som svergar til å ha pysj-jakka mi i senga kvar einaste kveld. Dersom eg er ute ein kveld vert det endå viktigare!

God veke, me sneiks ;)