søndag 7. februar 2010

Sukkersøtt #71 og litt til

SUkkersøtt har en utfordring denne uka: Lag en koselig hilsen til noen du har lyst til å glede. Fredag var jeg på butikken, som vanlig er på fredager. Der - på øverste hylle sto den og lyste mot meg. En ny eske. Toblerone i trekanta eske. Noe så fantasstisk. Og jeg hørte det helt tydelig: "Ta meg med og pynt meg!" Den bønnen klarte jeg bare ikke stå imot.

Dessuten hadde jeg allerede planlagt å lage en liten hilsen til ei av kollegaene mine som jobber alt for mye og trenger en fridag. Da skal ho få kose seg med denne.

Det nydelie Sara Kay- stempelet fikk jeg ferdig trykt på akvarellpapir i ei av Gledesprederpakkene forrige måned.

Dette stempelet fikk jeg i en annen pakke og primablomstene likeså. Sjokolademumsstempel - det er bare så midt i blinken. Jeg synes det er så kjekt å pynte esker og gi vekk til forskjellige sjokolademumser.


Papirene er fra 3ndy papir og Maja design. Fiskars har hjulpet meg med borden og Metallpynten har jeg kjøpt på Unik hobby. Det brune båndet som åpner esken er allerede montert. Så der er det bare å lage passende hull i pyntepapiret.

Denne gleder jeg meg til å gi vekk. :)
Og jeg fant feilen med nettet i går. Det bor nemlig en liten nisse inni maskina mi. I går hadde han fridag og hadde satt seg godt tilrette på nettverkskortet med beina på avslutningsprosedyren. Ikke fikk jeg nettilgang og ikke finn jeg til å skru av maskina. Det trudde jeg forresten at jeg hadde greidd i går kveld (på den brutale måten), men i dag sto den å viste fram pila si på en svart skjerm.... Håper han har ramla ned på batteriet og blir stekt....
Nei. Dette er nok for eksperter. Trur jeg skal sende maskin med nisse og det hele på ferie til noen som kan sånnt.
Håper søndagen din blir nydelig. Jeg skal på gudstjeneste med 600 ungdommer og etterpå er det rett på skirenn.
Og, neida. Jeg skal slett ikke ha nummer på meg. Jeg skal steke vafler ;)5 kommentarer:

Bodil sa...

Så denne i PG galleriet, men her fikk jeg sett litt mer detaljer :)
Denne var skikkelig flott pyntet.
Motivet var nydelig malt.

Ha en fin søndag :)

Kristine sa...

Åååå, Rønnaug! Denne esken er jo bare perfekt til å pynte! Nesten som om sjokoladeprodusenten tenker på oss kortlagere/scrappere når de lager disse eskene!
Hvilken butikk kjøpte du den på?
En sånn en må jeg også få tak i!
Tusen takk for inspirasjonen!
Og takk for at du er med på utfordringen vår!
Søndagsklemmer fra Kristine;)

oheidia sa...

Så flott eske, hærlig fasong på den og så flott pyntet. Du er så flink å pynte og dekorere. Motivet er veldig flott malt og dette er jo en veldig fin pust av sommmer. Den som får denne er veldig heldig.

Har scrappet litt i kveld og litt i går kveld. Det var godt. Ellers har det vært litt travelt her og slik må det bare bli i perioder. Satt ute i sola litt i dag og prøvde å innbille meg at den varmet og det gjorde den faktisk. Tore og ungene gikk på ski og jeg leste "Ett trykk" mens jeg ventet på at de andre skulle komme tilbake. Vi har hatt drømmevinter denne sesongen. Snøen har vært her stabilt og bortsett fra kulda så har det vært flott.

Skal si det var mange ungdommer på gudstjeneste. Det må ha vært både moro og livlig.

Vi tastes :=)

Rosa sa...

nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydeleg!!

Lambi sa...

For en utrolig lekker toblerone boks tu har laget! Lekre farger og nydelig pyntet! Di kolega blir nok glad når hun får denne! :) Ha en fin lørdagskveld! Klem