mandag 24. januar 2011

Elements 9

Jeg innrømmer det. Jeg har blitt hekta godt på kroken. Det er jo bare så kjekt å leike med Elements 9. Holder på å lage album fra studieturen min til Tyrkia i høst. Skal bli veldig kjekt å få det ferdig etter hvert. Og nå kan det kanskje bli litt tid framover.

De to siste ukene har forsvunnet i både konfirmantleirer og bursdagsfeiringer. Tida har ikke vært helt på min side. Men antakelig blir det roligere ei stund framover. Før det plutselig er vinterferie og folk ut og inn flere uker i strekk...

Det ligger masse morsomme snarveier i PSE 9. Og de prøver jeg ut som best jeg kan. Her var det snuppa som ville at jeg skulle leike litt med et bilde av ho. Etter å ha lagd bursdagskort i samme stilen til dise to åtteåringene.

Og så begynner det så smått å krible litt i scrappefingrene og i kortlagingsfingrene igjen. Scrapping har det blitt alt for lite av i det siste, Men nå har jeg en åtteåring som maser.... Kanskje ikke så dumt med noen sånne spark bak :)

3 kommentarer:

Bodil sa...

Så stilig bildet ble i forskjellige farger. Må være gøy å kunne leke litt med dette programmet du har :)
Det blir vel litt scrapping når du får litt roligere dager :)
Ha en fin kveld og en flott uke :)

lappetussa-Ingunn sa...

Bare en ting å si: stilig!

Rosa sa...

Så kult!! Eg var om å kjøpe meg ein PC i romjula med Elements 8 inkludert. No klør eg i fingrane etter PS, CS5. men me får sjå kva som dukkar opp.

Eg har òg vore inne på tanken om å scrappe LO'ar etter gamalt, men kjenner eg har ikkje roen til det så lenge eg har studieting eg burde ha gjort. (å sitte på blogg og fb, derimot - det går visst heilt fint!)

Dessutan blir eg litt stressa av alle dei bileta eg IKKJE får scrappa, og alle dei gamle bileta eg BURDE ha scrappa....litt tankesorteringshjelp mottas med takk! :)

C u 2morrow ;)