fredag 8. januar 2010

Høsten på vinteren


Når gradestokken holder seg rundt -20 og kroppen må pakkes godt inn bare en tenker på å bevege seg utafor døra, da kan det være veldig kjekt å mimre til varmere tider.
I romjula bestemte jeg meg for å kjøpe flere ark. Ikke fordi jeg trenger flere, eller fordi jeg har veldig konkrete planer med dem. Men det kunne nå være greit å ha et lager av de vakre julepapirene det var tilbud på på Papirgleder. Men sånn på tampen av sessongen er det jo en viss fare for at noe er utsolgt. Overraskelsen var ikke veldig stor på jeg fikk beskjed om at de mangla to av arka. Jeg tenkte at det bare er kjekt med en overraskelse, så jeg ba dem putte oppi noe annet fint til samme prisen.
Så var jeg innom svigermor som ville vise meg bilder. Der var det opptil flere muntre innslag av undertegnede. Kan vel ikke kalle dem vakre. Men de minna oss om en dag vi hadde det ufattelig morro. Jeg valgte ett og tenkte at det må scrappes ved høve. Skal tru om jeg har ark som passer????
Melding om pakka fra PG kom tirsdag. Den glempte jeg å hente både tirsdag og onsdag. Til alt overmål hadde jeg greid å slette meldinga fra posten også... Heldigvis ordna dama på postkontoret den biffen og pakka var mi. Den fikk jeg ikke åpna før i dag tidlig. Og gjett om overraskelsen var stor da det der lå to ark som var midt i blinken til bildet mitt. Friske, varme farger og masse frukt! Helt utrolig. Arka kommer fra October Afternoon og heter root cellar og hey barn.
I kveld har jeg rett og slett kost meg på scrappepulten!
Håper du også koser deg i vinterkulda :)

6 kommentarer:

oheidia sa...

Ha ha ha Rønnaug! Det var jammen et morsomt bilde av deg og stilig med deg som tråkker oppi ripsen med poser på bena! Hærlig fanget motiv og de arkene passet jo perfekt til motivet! Man må bare bite i det berømte eplet noen ganger og scrappe de få bilder av oss som finnes. For her i huset er det jeg som tar bildene og jeg må huske å minne noen på å få med meg på bilder. Det er morsomt å kunne delta i scrappe bøkene fra familie livet!

Jo da - her lever vi men det er kaldt. Akkurat nå er det minus 28 grader. Bilen starter og bilen går men heisen står! Selvsagt er det olje og hydralikk i alt slikt og den liker bare ikkekulden. Jeg har hatt noen tvilsomme entreer inn i bilen min de siste dagene. Krabber inn og hiver stolen etter og ser ut som en slabbedask når jeg hiver meg ut på samme måte og går i butikken med de buksene! Men, hva skal man gjøre da? Ha ha, må jo le litt av det. Men en dag jeg var på storsenteret og handlet litt hadde jeg med meg den elektriske og det var da heisen ikke ville gå for første gang denne uken. Endte opp med å vente ute på tore i 40 minutter utenfor bilen. Det var 23 minus ute og det fikk selvsagt noen fysiske følger. Har ikke vært helt frisk etter det men ikke vært veldig dårlig heller. Jeg fungerer sånn passe og håper det går over med vann og tranebær.

Blir en scrappehelg dette. Ingen normale folk som flyr ute når det er så kaldt. Minus 20 på vestlandet er vel egentlig veldig kaldt for der er det vel en litt annen trekk i tilleg?

Kos deg med scrapping. Jeg sitter og hører på carola sin jule cd. Den er så vakker og har så mange vakre tekster. Må jo legge vekk julemusikken snart - men ikke enda!

Klem fra meg

bojose sa...

Heisann, dette var en flott Lo med et knallsupert bilde :) Lekende flott at ikke alle bilder er perfekte, synes jeg. Flotte papirer du har fått :) :)

Gladie sa...

Å guri land så kul LO! Digger bildet rått! Og så utrolig artig at de overaskelsesarkene passet så perfekt! Deilig varmt nå i vinterkulda :)

Gladie sa...

Og du Rønnaug, send meg en mail da, så kan vi chatte PSE8 :)

groire ætt gmail dått kåm

Lambi sa...

Hahaha,såå stilig bildet! helt herlig altså! :) Klart dette måtte scrappes. Kjempe moro at du fikk ark som passet så perfekt til bildet ditt da! :) Jeg har også de to arkene og gleder meg til å bruke dem for de er så friske å fine i fargen! Iallefall nå hvor jeg har sett de i bruk på din herlige LO! :) Klem

Rosa sa...

Så morsomt bilde! Og flott side vart det med nye ark. Eg bladde igjennom ein scrappealbum idag, og har bestemt at eg MÅ scrappe igjen!