onsdag 27. januar 2010

Etterlengta og endelig tilbake

Onsdag og fridag. En dag som virkelig skulle nytes. Her skulle sengetøy vaskes og klær ryddes. Ikke minst skulle scrappepulten min ryddes. . .

Så fikk jeg bare så lyst til å bake boller også. Ute både regna og blåste det, så skia skulle fint få stå på låven. Noen tekstmeldinger førte til at fem små og store kom for å smake boller og varm sjokolade. Kjempekoselig for minstemann og meg som var heime. Tusen takk for besøket, jeg veit dere kikker innom her av og til :)
Minstemann satt å kikka i Heksekokeboka til storebroren og bestillte edderkoppboller. Ho mor glemte helt edderkoppene. . . Men fikk så lyst til å prøve at her blei det satt nok en deig. Nå kan vi faktisk fryse noen boller og nyte en annen dag :)
Og så kom ho! Den etterlengta SOLA. Plutselig lyste det inn på kjøkkenet og skyggen av kjøkkenbenken avtegna seg så vidt på den grønne veggen. Klart det måtte forelviges. Nå går det virkelig mot lysere tider :)

5 kommentarer:

oheidia sa...

Rønnaug - du er jammen aktiv blogger i det nye året! Må inrømme at jeg prøver men at det er mye som skjer her hjemme og at ikke kreftene helt strekker til. Har de siste to dagene prøvd å lage kort. Men, får ikke til å fargelegge. Fargevalg blir bare galt og intet stemmer. Men jeg fikk veldig lyst til å prøve meg på krympeplast for det du lagde var så utrolig fint - og pizza rester kan jeg da ikke se noen av! Så er det disse dag atc'ene du lager og som Gladie lager. Har fått lastet de ned og de ligger under mappen nedlastninger på min datamaskin. Der ligger de godt - for det er jo helt umulig å gå disse elementene inn i photoshop og jeg aner bare ikke hvordan jeg skal få dette til å virke.

Ja, en liten rapport herifra. Det bildet under med kveldstemning var bare nydelig. For en himmel!!! Bollen var også nydelig - skjønner veldig godt at du kjøpte den og hvis du deler prisen på antall dager som den vil glede deg med sitt åsyn så blir den jo rent billig. Faktisk gratis!!!

Håper det fikk den dårlige samvittigheten til å fly avgårde!

Nå må jeg i seng. Natta og klem

mette sa...

Hei Rønnaug

Så nydelig bilde du har lagt inn!
Vakkert!

Ville bare si at jeg har helt glemt å sende deg Gledessprederpakke. Jeg skal få sendt den med posten i morgen.

Beklager så mye!
Klem Mette V

Rosa sa...

for ein herleg dag! Eg kjenner eg gler meg til å sjå skuggar på kjøkkenet att òg, men må innrømme at eg anar ikkje kortid det faktisk skjer.

ha ei nydeleg helg!
(forresten, www.vosskunstlag.com arrangerer photoshop-kurs tre tysdagar framover.... interessert? eg har våga meg frampå med ein mail til sjefen om sponsing, men mogleg eg melder meg på uansett.....)

Bodil sa...

Nystekte boller er namnam :)
Har mer award til deg :)
Klem :)

Gladie sa...

Så nydelig bilde - fikk lyst både å se nærmere på kjøkkenet ditt - og ikke minst smake på bollene! Likte veldig godt fargen på veggen og skjønner veldig godt dillemmaet ditt med den harde bollen fra Fruen - en sånn butikk er jeg glad vi ikke har her ;)