tirsdag 19. januar 2010

Hurra for 7åringen vår

Endelig er minsten blitt 7 år. Det har han sett fram til LEEEENGE. Jeg synes som vanlig tida går litt vel fort. Men nå er dagen nesten over og det har vært feira fra morgen til kveld. Grytidlig morgen. 02:30 kom poden vandrende. "Moooor. Eg får ikke sove." Litt vridning i vår seng. Litt uling i sin seng. Litt påpassing først av mor og så av far. Men han fikk jo sove ;). Måtte faktisk vekkes kl. 06:30. Etter tradisjonen skal nemlig pakkene åpnes i vår seng. Da gjelder det å ha huska både briller og kamera for ho mor. Denne gangen var jeg skikkelig forberedt. Men kreativiteten på fotgrafering var visst ikke helt våkna...

Etter endt skoledag kom ti unger travende fra bussen. Guttegjengen fra klassen pluss fadderen i Kristian sin klasse. En knallfin gjeng som satte til livs et helt berg med pizzaboller før de for ut for å ake. Det endte med hyl og skrik for Håvard. En solid krasj med et gjerde gav han et blåmerke av dimensjoner midt på låret. Heldigvis går sånnt rimlig fort over og han er bli som ei sol igjen. Men jeg så et øyeblikk for meg at her bar det rett til legevakta med poden... (Typisk også, å nesten alltid tenke det verste.)

I kveldinga fòr de fleste av gjestene og telefonene tok over. Kjekt at tanter og onkler og besteforeldre husker på dagen. Og så har vi bygd med lego. Hadde en plan på presang som brått måtte revurderes da det ønska spillet ikke er lagd til play station 2... Det endte med lego. Skulle vel i grunnen vært en spleis med et par besteforeldre, men har en mistanke om at det ikke blir helt det.

Nå er det like før noen skal ta kvelden. Gleder meg til en stille time i sofakroken.

Ha en strålende kveld!

3 kommentarer:

Rosa sa...

Tillukka med jubilanten! Ein flott jubilant er det òg. jammen godt det ikkje vart meir enn blåmerke etter ein slik kræsj, sjølv om me mødre gjerne tenkjer det verste ;)

Og så håpar eg gutane var godt nøgde med både pizzabollar og eplemuffins ;)

Ha ein god dag imorgon, kanskje ser eg deg såvidt før du reiser på leir igjen?

oheidia sa...

Så flott en 7 åring - gratulerer me dagen på etterskudd. Hærlig glis og det glimtet i lya har han kanskje etter moren sin. Jeg tror i hvert fall det!

Jeg har bestilt det samme som du og Gladie har for å lage slike dagskortene - men har hverken fått en bekreftelse på e-post og ingen lenke som jeg kan bruke for å laste ned programmet. Synes disse kortene er en glimrende ide og jeg liker kombinasjonen bilder og tekst. Jeg skal ringe eller sende en mail på mandag for å etterlyse programmet. Er jo over en uke siden jeg bestillte det over internett.

Gladie sa...

Gratulerer med 7-åring, stilig bilde :)