mandag 11. januar 2010

Nyttårsforsetter.

Jeg innrømmer det gjerne. Jeg har aldeles falt for Gladies ide om å lage fotobok av året. Og jeg har stjålet ideen og til dels designen hennes. Håper du tilgir meg, Gladie. Det var bare så aldeles fantastisk stilig.

Så spørs det da, om jeg greier å holde forsettet mitt, med å lage til et bilde fra hver dag... Skal innrømme at jeg mangla noen av dagene forrige uke, men når det er så mange vakre vintermotiv så gjør det ikke noe å spre dem på flere dager...

Uka er i gang og det går i fullt tempo her. Konfirmantleir i slutten av denne uka og på slutten av neste uke vil antakelig føre til at jeg ikke kommer til å være mest aktiv på nettet. Men hvem veit, kanskje det blir tid til både det ene og det andre :)

Håper i alle fall at du får ei forteffelig uke :)

3 kommentarer:

Rosa sa...

Lagar du den digitalt, den fotoboka? Ser jo kjempestilig ut!

Lambi sa...

Så flott side til fotoboka di! jeg har laget en sånn digital fotobok med flere bilder fra de ulike anledningen enn de jeg scrapper...Ofte lyst å kunne se i album på flere bilder enn de som blir scrappet fra hver anledning og da er en sånn fotobok perfekt! Var lett og igrunn ganske fort å lege også...iallefall digital versonen til japan-foto og resultatet ble bra. Kunne bruke noen pynte elementer men ble ikke som å scrappe,men det var ikke meningen for min del heller...Var viktig å få tatt vare på de gode minnene mellom to permer! :) Lykke til med fotoboka og alt du har å gjøre med konfirmasjon og alt til uka! Håper uken din blir bra selv om den blir travel! Klem

Gladie sa...

Se der ja :))) Så gøy at du ble inspirert - supert tekstfelt du har laga og flotte bilder! :) Gleder meg til å se fortsettelsen, lykke til! :)