onsdag 13. januar 2010

Januarbonus på Scrapping the music på norsk


Oppgava på Scrapping the music er å lage noe inspirert av fargen BLÅ.
Det blå vinterlyset. Det er så vakkert at det fortjener å scrappes. Bildet er tatt en av kveldene i romjula omtrent klokka 19oo. Brukte iso 1600 og stativ. Og huset med det varme lyset, det er fjøset vårt der gubben i det øyeblikket bildet blei tatt mjølka 14 kyr.
Har tatt bilde av sida, men kameraet greier ikke helt å fange fagene - de blir litt mer sepia enn de er. Sånn må det være. Scanneren lager bare skumle skygger om jeg har pynt som er mer enn 1/2 mm høyt...
Kartong: brun, lysblå og turkis bazzill.
October aftrenoon snøkrystallark.
Snøkrystallutstanser fra Martha Steward.
Bokstavene er Quick cuts revolutin; Journal. Stansa ut og limte sammen turkis og brunt.
Det brune arket med striper har jeg fått av Pauline. De brune halvperlene kommer fra Carona.
Formatet starta som lettersize men blei en smule større da jeg kom til å legge sida oppå det brune og det turkise...
Sannelig blir det litt scrapping i forkant av konfirmantturene. Veldig kjekt å koble ut på denne måten. Føler nesten at jeg har ferie noen timer og kan gå løs på jobboppgavene med ny frisk.
Ha en flott onsdag videre. Det skal jeg :)

7 kommentarer:

Ellen Karin sa...

For en herlig knall blå vinterhimmel. Flott LO du har laget - og så morsomt at du vil være med oss og leke. Håper du vil fortsette med det.

Takk for at du deltar. :)

Lambi sa...

Så flott vinterstemning Rønnaug! Var så pent med brunt,tirkis og lysblå sammen synes jeg! Også likte ejg kjempe godt at du har lagt bokstavene dobbelt i to farger, det fikk en flott effekt! :) Lykke til i konkurransen! :)

Minelis sa...

Dette var en nydelig LO. Herlig med den blå himmelen! Skikkelig deilig vinterkveld:)

oheidia sa...

Veldig flott bilde og bra at du tok med stativ når du tok dette. Tipper du kanskje kunne brukt lavere iso også med stativ - men det er noe man må prøve seg frem på selv. Mitt kamera har fantastisk bilder med iso 1600 mens det litt eldre ble kornete. Det er gøy å eksprementere litt. Hærlige farger i Loen som tar igjen fargene i bildet. Ser kaldt ut :=)

Ligger en award til deg hos meg!

Gladie sa...

Fantastisk nydelig LO - jeg også elsker fargen på himmelen - og omgivelsene nå om vinteren, dette var nesten magisk :) Supert oppsett, og rådigger tittelen - skulle hatt den der som font på datamaskina. Denne fører til en som heter Inspiration - men som koster 25 dollar... æsj ;)

Gladie sa...

hah ;) Takk for inspirasjon! :)))

Wenche sa...

Kjempeflott LO. Liker så godt skrifttypen på overskrift, og underoverskrift