søndag 17. januar 2010

Søndag er kviledag

I dag har jeg nesten bare sløva. Etter to intense døgn i lag med en veldig kjekk konfirmantgjeng synes jeg igrunnen at det var akkurat en sløvedag jeg trengte. Slumre på sofaen mens gubbeluren lager middag. Spise en aldeles nydelig middag i lag med 8 andre (joda, noen hadde invitert svogeren min med småguttene...). Surre litt på nettet mens gjengen for rundt her og etterhvert ut for å lage slalombakke, prøve ut krympeplast og finne ut at jeg ikke har egnet blekk... Redigere litt på bilder fra uka som gikk og noen sider i ei bok.

Intenst var det forresten å komme heim til fire stykker som helt klart satte pris på å få kone og mor heim att. Minstemann måtte stadig bort å snuse på meg ;)

Esken på toppen her har jeg laga etter en mal Anita Thorsen har laga. Det var ett eller annet som ikke stemte med bunnen, men jeg fikk da en slags dreis på det likevel. Morro å prøve ut nye ting. Hva den skal brukes til veit jeg ikke enda. Kjekt å ha noe liggende.

Under her kan du få et lite innblikk i uka vår. Morro å prøve å få bilder fra hver dag. Men jeg greide det ikke helt. Det vil si, å ta bilder greidde jeg, men jeg får ikke til å overføre fra telefonen. Rart igrunnen, for jeg har gjort det før. Ja, ja. Noen mysterier skal vi vel ha å lure på.

Håper dagen din har vært av det gode slaget. :)

2 kommentarer:

Lambi sa...

Lekker boks du har laget,kjekt å ha slike flotte hjemmelagde ting på lur ja til rette anledning! ;) Lekker LO også som oppsumerer uken din,artig idé med slik oppsumerings LO fra uken!:)Ha en fortsatt avslappende og hyggelig søndagskveld! Klem

Rosa sa...

Stilig boks!

Eg har faktisk tatt alt for lite bilder denne veka, kjenner eg. Hadde med meg kamera på jobb ein dag for å knipse på veg heimatt, men typisk nok låg batteriet nylada att heime på kjøkkenbenken....

Me snakkast vel i veka, kanskje allereie imorgon?

klem